Reducer din sociale angst på 3-6 sessioner, med individuel psykoterapi.

På få sessioner, lærer du at reducere de sociale angst-symptomer, som udfordrer dig mest, så du kan begynde at få det bedre, i alle typer af sociale situationer.

Ja tak til en gratis introsamtale Se priser
Daniel-staaende-og-afslappet-med-ben-blaa-troeje-edited-edited

Bringer sociale situationer og samspil angsten frem
- med bl.a. ustyrlige bekymringer og kropslige reaktioner?

Blot tanken om at være social, hvad end det er privat, socialt, på studie eller arbejde, er sikkert nok til at sætte et sammensurium af negative tanker, følelser og kropslige reaktioner i gang. 

Du bekymrer dig sikkert om alt det der kan gå galt i sociale situationer, om hvad folk tænker om dig - og så overtænker du nok også alt det du gjorde, for at finde situationer, hvor du måske er blevet misforstået.

Noget af det værste du ved, er nok også (helt uforberedt) at blive midtpunkt for andres opmærksomhed, som fx at skulle introducere dig til andre, eller sige noget i en gruppe, i en forsamling eller til et møde.

Alt dette, er tegn på social angst. Social angst kan dog vise sig på mange forskellige måder, i både tanker, følelser, kropslige reaktioner og adfærd. 

Social angst er en dybt forankret udfordring, der viser sig i frygten for at blive negativt bedømt og som har rod i en angst for ikke at være god nok. 

Frygten og angsten opstår ofte i barndommen eller den tidlige ungdom - og stammer bl.a. fra svigt, traumer, dårlige sociale oplevelser (som mobning) og personlige usikkerheder. 

Du og din sociale angst har sin egen historie. Men tilfælles har vi alle, at den sociale angst bremser vores sociale liv, påvirker livsudfoldelsen og kvaliteten af vores relationer.

Social angst kan reduceres og overkommes med Id-psykoterapi!

Min terapeutiske certificering er i ID Psykoterapi - hvori identitetsterapi er en del af det. Da din sociale angst (forstået som frygten for at blive bedømt og ikke være god nok) har rod i selvværd og selvtillid, fokuserer jeg med id-terapi på at styrke din selvforståelse og selvfølelse. Denne terapiform skaber en positiv selvudvikling, hvor resultatet er højere selvværd, mere selvtillid - og derfor mindre social angst.

Graver vi ét skridt dybere i denne tilgang, så består din terapi af to sideløbende dele.

  1. Du lærer at håndtere de tanker, følelser og kropslige reaktioner, som du forbinder med din sociale angst. Det kan vi kalde for symptombehandling. (Traditionel behandling - kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi.)
  2. Samtidig arbejder du bagom symptomerne, så din sociale angst også begynder at slippe sit tag i dig. Denne del kan vi kalde for helingsprocessen. (ID Psykoterapi -  en holistisk og identitetsstyrkende terapi.)

✔️ Metoder til at bryde med negative tanker og følelser.
✔️ Teknikker til at få kontrol over de kropslige symptomer.
✔️ Træning af nye adfærdsmønstre, der bryder social angst. 

✔️ Skab en ny idé om "hvem du er", når du ikke har angst.
✔️ Oplev et styrket selvværd og reducering af social angst.
✔️ Tag styringen over din sociale personlighed og fremtid.

Priser på individuel psykoterapi

Jeg tilbyder en gratis introsamtale, hvor vi lægger en handlingsplan for din sociale angst.
Dernæst kan du vælge at købe 1, 3 eller 6 sessioner.

1 session

1200,-

60 minutters session

Kort skriftligt resumé med øvelser

 

Spar 2.100 kroner

6 sessioner

7200 kroner
5100,-

850 kr. per session

75 minutters sessioner

Video-opfølgning af sessionerne

Øvelser og træningsguides (online)

Spar 750 kroner

3 sessioner

3.600 kroner
2850,-

950 kr. per session

75 minutters sessioner

Video-opfølgning af sessionerne