Generelle handelsbetingelser

Se evt. også supplerende betingelser for abonnementer her.

Produkter og tjenester udbydes af:

Daniel Brandt / Friendmakers
Valby Langgade 162, 2. th.

2500 Valby
CVR nr.: 36779209
Telefon: 31151080
Email: 


Priser

Hos Daniel Brandt / Friendmakers er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til, fra dag til dag, at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer og tjenester.

Betaling

Daniel Brandt / Friendmakers modtager betaling med VISA, Mastercard og Bankoverførsel / Fakturering. Betaling for personlige tjenester sker efter afholdelse af tjenesten eller med det samme, ved køb af særlig mængdepris.

Betaling for fysiske produkter vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Bemærkning om betalingskort oplysninger: Daniel Brandt / Friendmakers gemmer dine kortoplysninger til brug ved evt. tilbagebetaling / refusion. Se pågældende afsnit.


Levering

Daniel Brandt / Friendmakers leverer den aftalte tjeneste på forud aftalt tid og sted.

Fysiske ordrer tilstræbes at blive afsendt indenfor to hverdage.

Reklamationsret for fysiske produkter

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Daniel Brandt / Friendmakers
Valby Langgade 162, 2. th.
2500 Valby

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer.

Ifølge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os og vi finder ud af det.

Gives der en særlig prøveperiode på digitale produkter, som skrevet på salgsside og/eller ordreside, bliver der naturligvis ydet fuld fortrydelsesret.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på . I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Daniel Brandt / Friendmakers
Valby Langgade 162, 2. th.
2500 Valby

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.


Varer undtaget fortrydelsesretten
  • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

  • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

  • Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis der er tilgået adgang til det digitale produkt, materialet er påbegyndt eller downloadet, så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Tilbagebetaling / Refusion

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Alternativt kan du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Daniel Brandt / Friendmakers.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, live-hold, workshop og kurser.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Behandlingen sker efter reglerne i vores privatlivspolitik. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: