Abonnementsbetingelser

Abonnementsbetingelserne er et supplement til de generelle handelsbetingelser.

Abonnementer udbydes af:

Daniel Brandt / Friendmakers
Valby Langgade 162, 2. th.

2500 Valby
CVR nr.: 36779209
Telefon: 31151080
Email: 


Abonnementer og opsigelse

Abonnementer hos Daniel Brandt / Friendmakers er aftaler, der giver adgang til et lukket online medlemsområde, digitalt indhold og evt. fysiske arrangementer. 

Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af aftalen.

Alle abonnementer er løbende aftaler. Det vil sige, at det løber indtil du opsiger dette. Opsigelse kan ske på din konto / profil eller ved at skrive til daniel@friendmakers.dk. Du kan se den aftalte periode ved aftalens indgåelse på ordresiden. Opsigelsen sker ved udgangen af gældende periode.

Du kan læse yderligere om dine rettigheder for binding og opsigelse af abonnementer på https://forbrug.dk/emner/aftaler-og-abonnementer/abonnementsvilkaar/


Priser og yderligere omkostninger

Hos Daniel Brandt / Friendmakers er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter.

Vi forbeholder os ret til, fra dag til dag, at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Prisstigninger vil altid varsles på forhånd.

Der tages forbehold for udsolgte og udløbne tilbud.

Oven i prisen vil der forekomme betalingsgebyr.

Betaling og kortoplysninger

Daniel Brandt / Friendmakers modtager betaling for abonnementer med VISA og Mastercard

Alle beløb er i Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte / udløbne tilbud.

Daniel Brandt / Friendmakers gemmer dine kortoplysninger til at modtage løbende betaling via det, ved tilmeldingen, benyttede betalingskort. Der betales enten for 1, 3, 6 eller 12 måneder. En måned udregnes til 30 dage.

Dine kortoplysninger benyttes også ved evt. tilbagebetaling.

Ønsker du at ændre det kort, som abonnementet trækkes på, gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura eller inde på din profil.

Oven i prisen vil der forekomme betalingsgebyr.


Levering

Daniel Brandt / Friendmakers giver adgang til medlemskabet - det tilhørende online område - umiddelbart efter tilmelding. Sker dette ikke, kontakt da daniel@friendmakers.dk. De aftalte produkter og tjenester er at finde på online området, også omtalt medlemsområdet.

Fortrydelsesret

Abonnementer hos Daniel Brandt / Friendmakers er altid primært et digitalt produkt og derfor kan den almindelige fortrydelsesret ophøre. Se uddraget herunder fra de generelle handelsbetingelser:

Varer undtaget fortrydelsesretten...

  • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

  • Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis der er tilgået adgang til det digitale produkt, materialet er påbegyndt eller downloadet eller tjenester på medlemsområdet er brugt, så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.


Fortrydelsesret: Særlige aftaler (herunder prøveperioder)

Abonnementer hos Daniel Brandt / Friendmakers kan have særlige betingelser, som er synlige på daniel-brandt.dk på tidspunktet for abonnementets indgåelse.

Sådanne særlige aftaler kan være, men er ikke begrænset til "prøveperioder med fortløbende abonnement, men med fri afmelding inden første betalingsrate" eller "betaling for første abonnementsperiode, men med 7 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten kan herunder tages i brug ved at afmelde abonnementet på brugerens profilside eller ved at skrive til daniel@friendmakers.dk


Tilbagebetaling

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som der blev benyttet ved den oprindelige transaktion.

Alternativt kan du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Daniel Brandt / Friendmakers.


Ved køb af abonnement opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, live-hold, workshop og kurser.


Klager over abonnementer

Herunder finder du dine klagemuligheder som gengivet fra forbrug.dk

Opdager du, at der uden dit samtykke er blevet trukket et beløb fra din konto, eller at virksomheden fortsætter med at hæve penge, så gør følgende:

  1. Kontakt straks virksomheden, og påpeg, at du ikke har indgået en aftale om et abonnement, eller at du har opsagt abonnementet.

  2. Klag skriftligt, fx per mail, og gem en kopi af din klage som dokumentation.

  3. Vil virksomheden ikke betale pengene tilbage, så kontakt din bank, som i en række tilfælde kan føre pengene tilbage til din konto.

  4. Kan du ikke få løst problemerne ved at henvende dig til virksomheden, kan du klage til Mæglingsteamet for Forbrugerklager, hvis der er tale om en dansk virksomhed, og hvis abonnementet har kostet mere end 1.050 kroner.

  5. Er firmaet hjemmehørende i et af de andre EU-lande, Norge eller Island, kan du henvende dig til Forbruger Europa.

Gå til Mæglingsteamet for Forbrugerklager

Gå til Forbruger Europa